Companie infiintata in anul 2005 din dorinta de a aduce nou. Profilu de servicii pentru constructii
este doar o activitate nou deschisa in 2020 alaturi de rebrenduire in familia Architerra in dorinta de a aduce pe piata un model de calitate calitate constructiilor civile si amenajarilor interioare. Echipa noastra desi aparent noua are o vasta si importanta experienta in domeniul fiind parte din Architerra Concept 2012 - actual partener - ce s-a axat doar pe proiectare si management de proiect. Organizarea este noua doar si motivatia de a face diferenta in acest domeniu al constructiilor.
Anilor de experienta al echipei ce au legat o serie de parteneriate care ajuta sa putem oferi un raport calitate/pret imbatabil.
Cand contactati o companie de constructii este esential sa aveti
garantia ca veti primi cele mai eficiente solutii pentru toate etapele
proiectului, astfel incat la finalizarea acestuia sa realizati o economie
considerabila. Va putem garanta acest lucru, caci unul dintre obiectivele
noastre primordiale este de a oferii servicii ireprosabile. Si asta pentru ca un client
multumit va reveni intotdeauna.
Misiunea noastra este de a ne autodepasi cu fiecare proiect pe care il executam, consolidand astfel o relatie de colaborare fructuoasa si de lunga durata cu toti partenerii nostri.
Alegand AncoArena, veti alege o firma de constructii cu preturi mici, care va va oferi termene de executie rezonabile pentru fiecare operatiune contractata, o firma de constructii care va respecta cu strictete standardele de calitate impuse precum si bugetele stabilite initial. Indiferent ca doriti sa realizati o casa la rusu, sau sa primiti o casa la cheie, ca aveti nevoie de servicii de amenajari exterioare sau interioare, ca aveti nevoie sa va reconditionati, schimbati instalatiile electrice sau sanitate, echipa noastra este alegerea ideala.
Este un set de tehnici de inginerie care se aplică proceselor de construcție structurală. Este utilizat în principal în construcții rezidențiale. Este, de asemenea, utilizat în proiectarea sistemelor de transport, a sistemelor industriale și a proiectelor legate de energie.
Sectorul construcțiilor, deși a fost unul dintre cei mai reticenți în a încorpora inovația în procesele sale, a reușit să se reinventeze sub protecția noilor tehnologii.
Acest proces a atins apogeul la sfârșitul anului 2007, când bula imobiliară a izbucnit în SUA Un astfel de eveniment a provocat o transformare a obiceiurilor și așteptărilor consumatorilor, care a înclinat spre cererea de structuri confortabile și accesibile. și calitate.
Cei care studiază tehnologiile de construcție învață multe detalii despre procesul de construcție. De exemplu, siguranța construcției, cablarea electrică, încadrarea, inspecția amplasamentului, analiza desenelor și specificațiilor, problemele de mediu, sistemele mecanice și betonate.
Caracteristici
Cu tehnologia de construcție, managerii de proiect pot utiliza software-ul pentru a coordona proiectele, pentru a partaja schițe digitale și pentru a primi feedback în timp real.
În acest fel, operațiunile zilnice ale companiilor de construcții sunt semnificativ îmbunătățite, rezultând un model de operare zilnic mai puțin costisitor și mai agil, cu mai puține comenzi de schimbare.
Structuri mai inteligente și mai durabile
Tehnologiile de construcție produc structuri mai inteligente și mai durabile, în principal în două moduri:
- Proiectarea structurilor mai bune de la zero.
- Remodelarea structurilor existente pentru o durabilitate mai mare.
Software-ul de construcții permite proiectanților, inginerilor și constructorilor să partajeze modele 3D și schițe unul cu celălalt, împuternicind toți profesioniștii să colaboreze devreme pentru a crea structuri mai inteligente.
Deoarece modelele pot fi simulate pentru precizie, înainte de începerea lucrărilor de construcție, se pierde mai puțin timp și resurse pe structuri slab construite.
Folosind instrumente mai bune
Implementarea tehnologiei de construcție este să profite de cele mai bune instrumente de pe piață astăzi și să le folosești pentru a crea o muncă mai bună.
Fie că utilizează imagistica 3D pentru a genera modele interactive, scanarea cu laser pentru a facilita renovări eficiente sau estimarea sistemelor pentru a reduce costurile, există multe platforme pentru îmbunătățirea afacerii.
De mulți ani, industria construcțiilor a fost provocată să comunice în mod eficient informațiile către clienți. Proprietarii au trebuit să viziteze șantierul frecvent pentru a vedea cum progresează proiectul lor și pentru a asigura standarde ridicate de calitate.
Tehnologia bazată pe cloud le permite clienților să rămână la curent cu progresul proiectului în fiecare etapă. De exemplu, modelele și schițele 3D pot fi partajate în timp real pentru aprobarea clienților. Documentele pot fi procesate și partajate aproape instantaneu.
Principalele tehnologii de construcție
Progresul tehnologic a introdus numeroase inovații în domeniul construcțiilor. Există o mare diferență între metodele de construcție noi și cele vechi.
Cele mai multe părți ale clădirii, cum ar fi coloanele, tavanele și blocurile de beton, sunt disponibile gata făcute, ceea ce crește foarte mult viteza procesului de construcție.
A rămâne în limita bugetului este o prioritate ridicată în proiectele de construcții, iar modelarea informațiilor despre clădiri ajută considerabil.
Acesta este un proces care implică generarea și gestionarea reprezentărilor digitale ale caracteristicilor fizice și funcționale ale locurilor.
Modelarea informațiilor despre clădiri este unul dintre acele sisteme computerizate care facilitează colectarea regulată a informațiilor despre clădirile în construcție.
Designul asistat de computer ajută la proiectarea clădirilor impecabile. Prin simulări pe computer, problemele pot fi găsite și rezolvate înainte ca clădirile să fie construite fizic.
LEED
Cel mai recent accent în tehnologia construcțiilor este LEED (Leadership in Energy and Environmental Design). Este introdus pentru a monitoriza nivelul construcției „verzi” din industrie.
Asigurați-vă calitatea și verificați modul de construcție verde. De asemenea, lucrează pentru a găsi și introduce materiale pentru clădiri verzi.
În plus, se ocupă de toate aspectele conexe și îl supraveghează astfel încât întregul proces să fie respectuos cu mediul. În acest fel se menține un echilibru în nivelul de energie al sistemului.
Introducerea dronelor în ultimul deceniu a schimbat fața industriei construcțiilor.
La inspectarea și cartografierea zonei specificate, valoarea acesteia constă în a putea merge acolo unde oamenii și mașinile grele nu pot. Astfel, puteți revizui progresul în timp real și capacitatea de a face modificări ale planului, conform imaginilor dronelor.
Aceste dispozitive controlate de la distanță permit monitorizarea proiectelor la scară largă din locații îndepărtate. Din acest motiv, managerii de proiect nu trebuie să fie fizic la fața locului pentru a controla operațiunile. Acest lucru le face o investiție valoroasă pentru proiecte la scară largă și cu costuri ridicate.
Industria construcțiilor este reactivată prin tehnologie, în special în construcția de infrastructuri, cum ar fi podurile, deoarece acestea necesită o rezistență și o durabilitate mai mari.
Pentru a atinge acest scop, noile tehnologii reduc timpul și utilizează puterea umană cu o forță și o rezistență mai mari. În sistemul inițial, cablurile au fost trase manual și apoi betonul a fost turnat pentru a îmbunătăți robustețea. Toate acestea s-au făcut folosind forță de muncă masivă.
Cu toate acestea, menținerea calității a fost o mare problemă. De asemenea, a crescut costul proiectului, care uneori a depășit așteptările.
Sistemul de presare Hercules Tensioning oferă o soluție adecvată pentru multe dintre aceste probleme la proiecte mari. Cu acest sistem infrastructura este consolidată. Astfel, tendoanele din beton precomprimat cu cabluri de oțel asigură calitate.
Panouri din polistiren
Această tehnologie oferă o bună rezistență la convecția termică, ceea ce ajută la crearea locuințelor cu control termic.
Panourile din polistirol sunt de fapt spumă EPS, care este etanșată între foile de oțel pentru o rezistență sporită. Această spumă funcționează ca rezistență termică.
Nu numai că rezistă la căldură, dar are și capacitatea de a rezista la viteze ale vântului de până la 220 km / h. Acest lucru îl face favorabil în zonele afectate de uragane.
Durabilitatea și rezistența din polistirol fac clădirile mai durabile și mai curate decât clădirile din alte materiale.
created with
WordPress Website Builder .